ΔΙΟΝ Α.Β.Ε.Τ.Ε.
Θερμαϊκού 56 - Τ.Κ. 564 30
Ν. Ευκαρπία Θεσσαλονίκη
t. 2310 683 555
f. 2310 684 909 &
2310-681461

Ανθρώπινο δυναμικό


Η ΔΙΟΝ ΑΒΕΤΕ αποτελεί μια σύγχρονη εταιρεία η οποία εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων αντιλαμβανόμενη την διαρκή ανάγκη για λύσεις και προτάσεις υψηλών προδιαγραφών  και απαιτήσεων. Κεφάλαιο για την εταιρεία αποτελεί το έμπειρο ,εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο με την συνεχή του προσπάθεια, συνέπεια, αποτελεσματικότητα έχει σκοπό να την φέρει σε θέση ισχύος.

Προτεραιότητα και δέσμευση για την εταιρεία αποτελεί η εκπαίδευση, η συνεχής εξέλιξη των εργαζομένων και των στελεχών ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που θέτει και να διατηρεί τους ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξής της. Η στελέχωση γίνεται μέσα από αξιοκρατικά-αυστηρά κριτήρια επιλογής και αξιολόγησης σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Μέσα από ένα πνεύμα ομαδικότητας, συνεργασίας, αλληλοεκτίμησης και προσφοράς των εργαζομένων ενισχύεται η αναγνώριση και η επιβράβευση τους, ηθική και οικονομική. Μ’ αυτόν τον τρόπο αναδεικνύονται και  στελεχώνονται τα τμήματα από εργαζόμενους υψηλού επιπέδου. Η απόλυτη ταύτιση του ανθρώπινου δυναμικού με τις αξίες, τον τρόπο λειτουργίας και το όραμα της εταιρείας έχουν σαν τελικό αποδέκτη τον πελάτη.Μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε το έντυπο εδώ.
Τελευταίες προσφορές
Mailing list

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι...


active³ 4.7 · © 2000 - 2010 IPS Ltd · Όροι χρήσης