ΔΙΟΝ Α.Β.Ε.Τ.Ε.
Θερμαϊκού 56 - Τ.Κ. 564 30
Ν. Ευκαρπία Θεσσαλονίκη
t. 2310 683 555
f. 2310 684 909 &
2310-681461

Ποιότητα


Η εταιρεία «ΔΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «ΔΙΟΝ» ή «DION» ή «ΔΙΟΝ Α.Β.Ε.Τ.Ε.» έχει πιστοποιηθεί για το σύστημα διαχείρισης ποιότητας που εφαρμόζει και είναι σύμφωνο με το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 για το αντικείμενο «Μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή, εμπορία, διάθεση και τεχνική υποστήριξη προϊόντων και συστημάτων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας(πινάκων, κυψελών), μέσης και χαμηλής τάσης και βιομηχανικού αυτοματισμού και μεταλλικών κατασκευών ακριβείας».

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται ή παράγονται φέρουν την CE σήμανση που είναι είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ 60439-1,3 (Χαμηλή Τάση) και EN 62271-200 (Μέση Τάση). Πρότυπα δοκίμια των πινάκων που κατασκευάζονται από την εταιρεία μας, έχουν υποβληθεί σε όλες τις Δοκιμές Τύπου στα εργαστήρια που  προβλέπουν τα αντίστοιχα πρότυπα. Όλοι οι πίνακες που κατασκευάζονται υποβάλλονται σε Δοκιμές Σειράς στο πλήρως εξοπλισμένο, με διακριβωμένα όργανα, εργαστήριο του εργοστασίου μας, και συνοδεύονται από τριγραμμικά αναλυτικά σχέδια ισχύος και αυτοματισμών σε περιβάλλον CAD.

Η ΔΙΟΝ ΑΒΕΤΕ πιστοποιήθηκε στις 09/09/2009 από τον ΕΛΟΤ, φορέα πιστοποίησης παγκόσμιας αποδοχής.

Στην ετήσια επαναπιστοποίηση που έγινε στην εταιρία μας από τον ίδιο φορέα, τον Ιούλιο του 2010, επιβεβαιώθηκε ότι τα προϊόντα και οι διεργασίες εξακολουθούν να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις συγκεκριμένων τυποποιητικών εγγράφων.

Η επιλογή του συγκεκριμένου φορέα δεν ήταν τυχαία καθώς ο ΕΛΟΤ ήταν ο πρώτος φορέας πιστοποίησης που διαπιστεύθηκε για την πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και μοναδικός φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα μέλος του IQNet (Διεθνές Δίκτυο Φορέων Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης με μέλη Εθνικούς Οργανισμούς Πιστοποίησης πλέον των 30 χωρών).

Η εφαρμογή των διεθνών προτύπων είναι αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας και της φιλοσοφίας μας για να εξασφαλιστεί η υγιής ανάπτυξη της εταιρείας στα πλαίσια του ισχυρού ανταγωνισμούΜπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε το έντυπο εδώ.
Τελευταίες προσφορές
Mailing list

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι...


active³ 4.7 · © 2000 - 2010 IPS Ltd · Όροι χρήσης