ΔΙΟΝ Α.Β.Ε.Τ.Ε.
Θερμαϊκού 56 - Τ.Κ. 564 30
Ν. Ευκαρπία Θεσσαλονίκη
t. 2310 683 555
f. 2310 684 909 &
2310-681461

Προφίλ


Το 2007 ο όμιλος εταιριών ΔΙΟΝ προσθέτει ένα ακόμη τομέα δραστηριοποίησης στον χώρο των κατασκευών.

Ιδρύεται στην Θεσσαλονίκη η κάθετη μονάδα ΔΙΟΝ Α.Β.Ε.Τ.Ε. ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ. Κύριο αντικείμενο δραστηριότητας της νέας εταιρείας είναι η παραγωγή ηλεκτρικών πινάκων Μέσης και Χαμηλής Τάσης.

Η νέα εταιρία, έχει ως όραμα, να δημιουργήσει και να διατηρήσει με τους πελάτες της ,αμφίδρομες σχέσεις, συνεργασίας προμηθευτή-πελάτη. Για αυτό τον λόγο η εταιρεία  αναπτύσσεται , στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών μελέτης, σχεδίασης, ανάπτυξης, κατασκευής και εγκατάστασης ηλεκτρικών έργων τόσο στο ευρύτερο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα καθώς και  εμπορικά στην προμήθεια βιομηχανικού ηλεκτρολογικού υλικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι παραπάνω τομείς εκτός της παραγωγής ηλεκτρικών πινάκων, παρέχονται μέσω του αναπτυσσόμενου δικτύου αξιόπιστων πελατών – συνεργατών – υπεργολάβων και δεν εκτελούνται από προσωπικό του ομίλου.

Σήμερα, λίγα χρόνια μετά, ο συνδυασμός της εμπειρίας, της εκτεταμένης τεχνογνωσίας των στελεχών μας, των συνεργασιών και των επενδύσεων μας , οδηγεί την εταιρία να θεωρείται από τις κορυφαίες του κλάδου, ποιοτικά και κοστολογικά, σε πανελλήνια βάση, με έντονη συμμετοχή στα μεγάλα δημόσια  και ιδιωτικά έργα.

Πολύ γρήγορα έχει ξεκινήσει η επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας και στο εξωτερικό. Το 2007 έγιναν τα πρώτα βήματα αναλαμβάνοντας έργα στις χώρες των Βαλκανίων, ενώ μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς έργα στην Κύπρο, στην Τουρκία, στα Σκόπια, στην Αλβανία και στην Ρουμανία. Όραμα της εταιρείας είναι να επεκτείνει τον πελατειακό της ορίζοντα, στην ευρύτερη αγορά των Βαλκανίων και της Ευρώπης γενικότερα.

Οι τεράστιες δυνατότητες του κλάδου ακόμη και σε εποχές παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, καθώς και οι εξειδικευμένες ανάγκες της αγοράς σε νέα ηλεκτρικά συστήματα (Α.Π.Ε. ,εξοικονόμηση ενέργειας) μας οδηγούν στον επαναπροσδιορισμό των χρονοδιαγραμμάτων ανάπτυξης και στην λήψη της απόφασης, για την άμεση οργάνωση ενός πανελλαδικού δικτύου συνεργατών εξασφαλίζοντας έτσι την άρτια υποστήριξη των πελατών μας.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο του ομίλου, συνολικής έκτασης 52.000 τ.μ. ,στην Κοινότητα Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα επί της οδού Θερμαϊκού αριθ.56 ,  από τα οποία σήμερα είναι καλυμμένα τα 22.000 τ.μ. με κτιριακές εγκαταστάσεις διοίκησης, σχεδιασμού, παραγωγής και αποθήκευσης.

Το απασχολούμενο προσωπικό της εταιρείας σήμερα ανέρχεται στους 30 εργαζόμενους.

Ο ετήσιος κύκλος εργασιών του ομίλου ΔΙΟΝ, ανέρχεται στο ποσόν των είκοσι οκτώ εκατομμυρίων ευρώ(28.000.000,00) € εκ των οποίων το ποσόν του ενός εκατομμυρίου οκτακόσιων χιλιάδων ευρώ (1.800.000,00) € από το νεοϊδρυθέν τμήμα κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων.

Χάρη στην πολύχρονη αξιοπιστία και φερεγγυότητα, η πιστοληπτική ικανότητα του  ομίλου χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα υψηλή.

Αυτό δε, πιστοποιείται τόσο από το ύψος των ετήσιων πωλήσεων , όσο και από την μακροχρόνια και άψογη συνεργασία των εταιρειών του ομίλου με  πελάτες , τράπεζες και προμηθευτές.Μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε το έντυπο εδώ.
Τελευταίες προσφορές
Mailing list

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι...


active³ 4.7 · © 2000 - 2010 IPS Ltd · Όροι χρήσης